Поръчка и доставка


Поръчка - възможни са няколко начина за поръчка
  1.  Може да дадете вашата поръчка по телефона 0877 994 111. Моля, отбележете си артикулния номер на продукта който желаете да поръчате ( ID - можете да го видите под описанието на продукта , след като сте избрали желания цвят ). Необходимо е да предоставите също имена, тел. номер и адрес ( или предпочитание за офис на speedy или еконт- можете да използвате офис локаторите за да се ориентирате кой е най - удобния за вас офис ). Можете да поръчате по телефона по всяко време, но имайте впредвид, че поръчките се обработват в работно време. 
  2.  Можете да поръчате и с регистрация в нашия магазин и това Ви дава следните предимства -  да получавате и използвате талони за намаления, да попълните вашите данни за фактура, да виждате история на вашите поръчки , да получате актуална информация за новите аксесоари за вашия телефон. 
Поръчки получени преди 16.00 понеделник-петък и събота до 12.00 се обработват и изпращат същия ден. Поръчки получени извън посоченото време се обработват на следващия работен ден.

Доставка - доставките се извършват с куриерски фирми Speedy и  Еконт. Всички доставки са експресни със срок за доставка 24ч ( изключение са доставките до адрес в малки населени места които се обслужват по седмичен график ). Винаги имате опция за преглед и тест преди да заплатите стоката.  
  1.  Доставка до офис на Speedy - цената на доставката е най-ниска и имате възможност да посетите офиса в удобно за Вас време. Имайте впредвид, че за непотърсени пратки повече от три дни е възможно да бъдат начислени допълнителни такси за съхранение от страна на Speedy.
  2. Доставка до офис на Еконт - цената на доставката не е висока и имате възможност да посетите офиса в удобно за Вас време. Имайте впредвид, че за непотърсени пратки повече от три дни е възможно да бъдат начислени допълнителни такси за съхранение от страна на Еконт.
  3.  Доставка до адрес - ползваме услугите на Speedy. Това е често предпочитана форма на доставка, обикновено до работното място или в случай че на посочения адрес ще има кой да приеме пратката през целия ден. Възможно е да укажете и предпочитание за час на доставката ( в някакъв диапазон, например между 12.00 и 13.00), но това се таксува допълнително извън посочените цени на доставка. Цената на доставка до адрес е фиксирана и не зависи от адреса. Доставка до малки населени места се извършва според графика на Speedy - вижте графика тук
  4.  За поръчки на стойност над 40 лв получавате безплатна доставка до офис на Speedy :)

    Офис локатор на Speedy:     Офис локатор на Еконт:МЕНЮ
Начало
За нас
Актуално
Как да поръчам?
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Контакти
ПРОМОЦИИ
Промоции
Нови продукти
Пакетни
Топ оферти
КОНТАКТИ
GSM: 0877 994 111
office@flipcase.bg


FacebookGoogle plus

2024, Всички права запазени.