Samsung S6 и Samsung S6 Edge вече и при нас
Новите Samsung Galaxy S6 и Samsung Galaxy S6 Edge са най-тънките телефони на Samsung, изработени са от най-сложните материали, излети в тънка, компактна, напълно метална и стъклена конструкция.

Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge са оборудвани с функция за бързо зареждане на батерията, която позволява гледане на видео съдържание с висока резолюция дори до 2 часа. Освен това, с възможност за безжично зареждане на батерията, телефоните са готови за безопасно изпълнение на всички ежедневни задължения. 


Как съчетание на красива естетика и иновативна функционалност, уникалния двойно извит край на Galaxy S6 предлага нов начин за проверка и отговор на повиквания, съобщения и електронна поща, който се вписва идеално с всички дневни планове.

Телефоните Samsung Galaxy S6 и Samsung Galaxy S6 имат предна 5-мегапикселова и отзад 16-мегапикселова камера, винаги готови за перфектни снимки преди всичко като резултат от функцията Optical Image Stabilisation, бърз автофокус и големите лещи с f1.9 отвор, които показват отлични резултати дори и при слаба осветеност. Камерата се включва изключително бързо само за 7 секунди. 
Flipcase.bg има удоволствието да Ви предостави оригиналните калъфи Samsung за тези нови модели.
Текстилната серия:

 
ГАЛЕРИЯ


МЕНЮ
Начало
За нас
Актуално
Как да поръчам?
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Контакти
ПРОМОЦИИ
Промоции
Нови продукти
Пакетни
Топ оферти
КОНТАКТИ
GSM: 0877 994 111
office@flipcase.bg


FacebookGoogle plus

2024, Всички права запазени.